Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

OGM tarafından hazırlanan belgesel sinema filmi öğrencilerle buluştu

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPTIRILAN “ORMAN VATANDIR-ÇANAKKALE RUHU” BELGESEL SİNEMA FİLMİ VİZYONA GİRDİĞİ 18 MART TARİHİNDEN BERİ ESKİŞEHİR’DE 2 BİNDEN FAZLA İZLEYİCİYE ULAŞTI.

OGM tarafından hazırlanan belgesel sinema filmi öğrencilerle buluştu
2

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan “Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu” belgesel sinema filmi vizyona girdiği 18 Mart tarihinden beri Eskişehir’de 2 binden fazla izleyiciye ulaştı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucu 2 Eylül, Ülkü, Gülay Kanatlı ve Dumlupınar okullarından da öğrencilerin sinemayı izlemesini sağladı. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü personeli de aileleri ile birlikte toplu olarak filmi izledi. Bu hafta Eskişehir’de bulunan, Azerbaycan Ormancılık heyeti de etkinliğe katıldı.

Filmde, Çanakkale savaşı ile vatan toprağının nasıl korunduğu ve devamında nasıl ağaçlandırıldığı anlatılıyor. İkinci bölümde ise 1994 yılında Gelibolu’da çıkan büyük orman yangınında şehit olan Çanakkale Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe’nin hayatı anlatılıyor. 71 dakikalık belgesel filmin ülke çapında ise yüz bin izleyiciye ulaşması bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.