Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kütahya’da Çizgi Film ve Animasyon Festivali heyecanı

KÜTAHYA’DA, DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (DPÜ) TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ULUSLARARASI ÇİZGİ FİLM VE ANİMASYON FESTİVALİ’ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI.

Kütahya’da Çizgi Film ve Animasyon Festivali heyecanı
2

Kütahya’da, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından düzenlenen ’Uluslararası Çizgi Film ve Animasyon Festivali’ renkli görüntülerle başladı.

Kurumsal Web Tasarım

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen uluslararası katılımlı Çizgi Film ve Animasyon Festivali’ne, alanında uzman sanatçılar ve animasyon, oyun stüdyoları deneyimlerini paylaşacak ve öğrenci çalışmalarını değerlendirecek.

3 gün boyunca sürecek olan festivalde seminerler, atölye çalışmaları ve söyleşilerin de tertiplendiği belirtildi. Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencilerinin sergilediği çalışmalar ilgiyle izlendi.

Fransa, İtalya, İspanya’dan 14 uzman ve akademisyenin yanı sıra 28 öğrencinin katıldığı, Türkiye’den ise Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nden 8 öğrencinin de dahil olduğu atölye çalışmalarında yan ürün de geliştirildi.

Festivalin açılış töreninde konuşan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, DPÜ’nün sanat ve sanatçıya değer veren bir üniversite olduğunu kaydetti. Uysal, festivalin bu yıl 15. defa düzenlendiğini ifade etti.

Üniversite öğrencilerinin çizgi film karakterlerini canlandıran kostümleri renkli görüntüler oluşturdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.