Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 9°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 8°C
Per 7°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Künyemiz

Yayıncı Kuruluş / Publisher Company : 

İMTİYAZ SAHİBİ

Başak Çiçek

Reklam / Advertise :  haberlerafyon03@gmail.com

Adres:

Merkez/Afyonkarahisar

  Tescil Belge Tarihi : 2021

Teknik Destek / Technical Support : www.haberlerafyon.com & Tekno-Fer Bilgisayar 

E-Posta / E-Mail :  haberlerafyon03@gmail.com

Site Adı : www.haberlerafyon.com

EDİTÖRLER

Başak Aktaş – ( Görsel Editör )

REKLAM REZERVASYON

(haberlerafyon03@gmail.com )

YAZILIM

Çiçek Yazılım

HOSTING SERVİSİ

Radore Veri Merkezi / İstanbul

BASIN BÜLTENLERİ
Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz / istemediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz.
(haberlerafyon03@gmail.com)

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.  haberlerafyon.com yazıların sorumluluğunu almaz.
_____________________________________________

Yayın İlkeleri & Kullanım Koşulları

1- Hakaret, küfür, alay, aşağılama içeren, eleştiri sınırlarını aşan, belgesiz ve delilsiz iftira içeren, ırkçılık-bölücülük ve ayrımcılık içeren, tamamı büyük harfle yazılan, spam ve tekrar yorumlar onaylanmamaktadır. Ancak, -nadir de olsa- teknik aksaklıklardan, gözden kaçan ya da sehven bu yorumlar onaylansa dahi Haberler Afyon yasal olarak sorumluluk kabul etmez.

2- Haberlere eklenen yorumlardan, onaylansa dahi yorumu ekleyen kişi ya da ip sorumludur. Haberler Afyon, bu yorumlardan dolayı hukuki olarak sorumluluk kabul etmez. İlgili yorumla ilgili ip-kullanıcı bilgileri adli makamlarca istenildiği takdirde verilecektir.

3- Haberler ya da haberlere eklenen okuyucu yorumlarıyla ilgili kişisel haklarına ihlal, hakaret, iftira olduğunu düşünen muhatapların, gereğinin incelenmesi ve yapılması için, Haberler Afyon’un iletişim kanallarından editörlerimizle iletişime geçmeleri ve taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Aksi durumda oluşabilecek hukuki ihtilaflarda sitemiz sorumluluk kabul etmeyecektir.

4- Sitemizde otomatik olarak yayınlanan Adsense reklamlardan ve harici linklerden sitemiz sorumlu değildir.

Bu siteye giren ve yorum yazan bir okuyucu olarak şunları peşinen kabul ediyorum:

“Ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım

Sitemizde Tanıtım Yazısı Yayınlatmak İçin: bilgi@tanitimbayi.com