Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Tepebaşı’nda 19 Mayıs coşkusu sürüyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLEDİĞİ KONSERDE ESKİŞEHİRLİLER, DOYASIYA BAYRAM COŞKUSUNU YAŞADI.

Tepebaşı’nda 19 Mayıs coşkusu sürüyor
2

Tepebaşı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde Eskişehirliler doyasıya bayram coşkusunu yaşadı.

Kurumsal Web Tasarım

Yenibağlar Mahallesi Eti Caddesi üzerinde bulunan Kum Saha Bağlar Parkı’nda düzenlenen konser programına çok sayıda vatandaş katıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın da vatandaşlar ile birlikte izlediği program, Dj performansı ile başladı. Ardından Bando Midas, günün anlam ve önemine uygun marşları seslendirirken, alanı dolduran Eskişehirliler de Başkan Ataç ile birlikte marşlara eşlik etti.

“Atatürk’ün ışığında nice bayramlara”

Sahneye çıkarak vatandaşlara seslenen Başkan Ataç 19 Mayıs’ı kutlarken, “Çok değerli bir bayramı, kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bu 19 Mayıs’ı Eskişehirliler olarak heyecan ve coşku ile karşıladık. Eskişehirliler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve cumhuriyet değerlerine yürekten bağlı. Bu bağlılık, hiçbir zaman sona ermeyecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, daha nice bayramlar karşılamak ümidi ile tüm hemşehrilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diye konuştu.

Kutlama programı daha sonra Gece Tarifesi ve Soup Opera konserleri ile devam etti. Etkinliğe katılan vatandaşlar Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ederken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.