Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Emette “Cumhuri̇yeti̇mi̇zi̇n Temeli̇ Kültürdür” Konulu Sempozyum

EMET’TE “CUMHURİYETİMİZİN TEMELİ KÜLTÜRDÜR” KONULU SEMPOZYUM

Kütahya’nın Emet ilçesi Gazi Kemal İlköğretim Okulunda düzenlenen, “Cumhuriyetimizin temeli kültürdür” konulu sempozyuma Dünyaca ünlü çocuk ve gençlik kitapları yazarı Gülten Dayıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Sempozyumda Cumhuriyetin kazanımlarından bahseden Yazar Gülten Dayıoğlu, Anadolu’nun en ücra kasabalarından çıkıp, dünyayı gezen ve kitaplarla dünyanın her tarafından insanlarla buluşabilen bir yazar olarak bunu Cumhuriyet’e borçlu olduğunu söyledi.

Yazar Dayıoğlu, daha sonra Belediye Çok Amaçlı Salonda düzenlenen imza gününde okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

60. sanat yılını doğduğu Emet ilçesinde kutlamanın kendisine ayrı bir onur ve heyecan verdiğini belirten Gülten Dayıoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Dayıoğlu öğrencilerle toplu resimde çektirirken, Emet Belediyesi şeref defterini de imzaladı. Yazar Dayıoğlu’na Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan tarafından belediye önderliğinde üretimi gerçekleştirilen keçi peyniri takdim edildi. İlçe şairlerinden Sezai Düşmez’ de yazarın baş harflerinden oluşan kendi yazdığı Akrostiş Şiiri hediye etti.

Emet ilçesinde Gülten Dayıoğlu ve merhum eşi Cevdet Dayıoğlu’nun destekleri ile yapılan bir Öğretmen Evi ve yine bağışladıkları evlerinde bir çocuk kütüphanesi bulunuyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.