Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

DPÜ Mimarlık Fakültesi akademisyen ve öğrencilerin eserleri uluslararası sergilerde

DPÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ ULUSLARARASI SERGİLERDE

DPÜ Mimarlık Fakültesi akademisyen ve öğrencilerin eserleri uluslararası sergilerde
2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Mimarlık Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergiler, New York ve Atina’da sanatseverlerle buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

İstanbul merkezli Pinelo Art Gallery’nin New York’ta Ev ve Dacıa isimli iki galeride düzenlediği ve sanatçıların kağıt üzerine yapılmış çalışmalarının yer aldığı karma sergilere öğrencilerden Mihriban Azak, Raşa Hekmat Al Rawi, Günay Mert, Lutfullah Ahrar, Muhammed Emin Ekrek, Seval Yılmaz Yatır, İrem Yıldız, İrem Nur Seven, Sedef Meriç, Amena Alrawi, Harun Meşe, Melda Efsa Ergün ve Tuğba Kömürcü’nün eserleri layık görüldü. Fakülte akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar ve Arş. Gör. Turgut Kalay da eserleriyle sergiye katılım gösterdiler.

New York’taki sergiye katılan akademisyen ve öğrenciler ayrıca Pinelo Art Gallery ve Club UNESCO Pireas and Islands iş birliğiyle Atina’da açılan uluslararası sergide de yer alma başarısı gösterdi. Türkiye, Ukrayna, Bulgaristan ve Yunanistan’dan yaklaşık 150 sanatçının katıldığı ve Atina’daki UNESCO Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen sergi, 16 Mayıs’a kadar sanatseverlere açık olacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.