Dolar 32,2640
Euro 34,7594
Altın 2.397,68
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 17°C

Tarihi belge ait olduğu yere asıldı

BELGE, SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI HAMİD YÜZÜGÜLLÜ VE SİVRİHİSAR EĞİTİM VAKFI BAŞKANI BEKİR KALIR TARAFINDAN KONAĞA ASILDI.

Tarihi belge ait olduğu yere asıldı
2

Kurtuluş Savaşı döneminde Ankara dışında Atatürk’ün de katılımı ile ilk bakanlar kurulu toplantısının yapıldığı Sivrihisar ilçesindeki Zaimağa Konağı’nın 1905 tarihli sigorta belgesi ait olduğu yere asıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Zaimağa Konağı’nda yaptığı toplantının 100. yıldönümünde gerçekleşen buluşmaya, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Mutlu, Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi Müdürü, Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Sigorta belgesi ait olduğu yere asıldı

Toplantı sonrasında Zaimağa Konağı’na ait olan ve bugüne kadar Sivrihisar Eğitim Vakfında bulunan 1905 tarihli sigorta belgesi, vakıf yönetim kurulu tarafından alınan karar ile ait olduğu yerde sergilenmesi için Sivrihisar Belediyesine verildi. Bir Fransız şirketine tarafından hazırlanan sigorta belgesi, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır tarafından konağa asıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.