Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Doğal taş sektöründen ‘iş sağlığı’ buluşması

Doğal taş sektöründen ‘iş sağlığı’ buluşması
2

Doğal taş sektörü Afyon ve Muğla’da iş sağlığı ve güvenliği için buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Doğal taş sektöründe iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Ege Maden İhracatçıları Birliği, “Doğal Taş Madenciliği Sektöründe İş Kazalarını ve Yaralanmaları Önlemek İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Odaklı Faaliyetlerin Geliştirilmesi” isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında doğal taş firmalarının işveren, İSG uzmanları ve çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine başladı. 

“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”nin ilki Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin en fazla üyesinin bulunduğu mermerin başkenti Afyonkarahisar’da ikincisi ise Muğla’da gerçekleştirildi.

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, proje kapsamında iki eğitim ve iki çalıştay düzenlediklerini anlattı.

Her bir eğitimin 20 kişilik grupların katılımı ile interaktif bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydeden Kaya, “Eğitimler, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Maden Mühendisi Mehmet Raif Karvan tarafından verildi. Firma temsilcilerinin yaşadığı sorunlar, gerçekleşen iş kazaları üzerine de konuşuldu ve çözüm önerileri hep birlikte değerlendirildi. Projemiz kapsamında Bilecik, Burdur, İzmir, Antalya, Denizli ve Balıkesir illerinde de Mayıs ayında eğitimler düzenlenecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.