Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Sakarya’da Başkan Yüce’den ‘bilim ve teknoloji’ vurgusu

Sakarya’da Başkan Yüce’den ‘bilim ve teknoloji’ vurgusu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Proje Okulu’nun öğrencileri ve öğretmenleri makamında ağırladı.

Okul Müdürü Kadir Gezer, Müdür Yardımcısı Neslihan Çalışkan, Kimya Öğretmeni İlhan Gün ve proje öğrencileri; Hilal Mollaoğlu, Sevdegül Sezer, Şevval Cin ve Rümeysa Uyar’ı makamında kabul eden Başkan Yüce, yaptıkları projelerle önemli bir başarı yakalayan öğrencileri tebrik etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan 2 proje, ‘Biyoteknoloji ve İnovasyon’ alanında Türkiye finallerine kalarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Yüce, öğrencilere başarılar dileyerek Sakarya’nın adını birincilikle gururlandırmalarını istedi.

YARININ GENÇLERİ YETİŞİYOR

Öğrencilerin her alanda kendilerini daha ileriye taşımaları için daha fazla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, “Geleceğimizi şekillendirecek, yarınlarımıza yön verecek olan öğrencilerimizin her zaman ihtiyaçlarını dinliyor, onların bir adım daha ileriye atılabilmeleri için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Öğretmenlerimiz sayesinde pırıl pırıl gençlerimizi yarının önemli mevkilerinde göreceğiz. Ülkemizin kalkınması, Sakarya’mızın daha iyi bir yerde olması öğrencilerimizin ve gençlerimizin elinde” diye konuştu.

Başkan Yüce, projede yer alan öğrencilerin başarılarının her zaman devam etmesi için çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Öğrencilerimiz bizleri çok gururlandırdı. Yenilikçi ve geliştirilebilir projeler yaparak Sakarya’mızın adını Türkiye finaline yazdırdılar. Öğrencilerimizin bu önemli başarılarında katkısı olan başta okul müdürümüz ve tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizler de öğrencilerimizin destekçisi olacağız ki geleceğimize daha iyi ışık tutabilelim. İnşallah 2 farklı projemizde birinciliği hak eder.Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.