Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

KO-MEK ilçe sergileri ziyaretçilerden tam not aldı

KO-MEK ilçe sergileri ziyaretçilerden tam not aldı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)  – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) kursiyerlerin bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek oluşturduğu birbirinden eşsiz eserlerin yer aldığı ilçe sergileri Kandıra sergisi ile final yaptı.

Kursiyerlerin bir yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu serilerde bir birinden güzel ve eşsiz ürünler göz kamaştırdı. KO-MEK kursiyerlerinin hazırladığı eşi benzeri olmayan ürünleri inceleyen ziyaretçiler hazırlanan ürünlere tam not verdi.

KARTEPE, DERİNCE VE KANDIRA SERGİLERİ

Son olarak Kartepe, Derince ve Kandıra sergileri ile final yapan KO-MEK kursiyerleri ürünlerinin beğenilmesinden oldukça memnun. 12 ilçede 44 kurs merkezinde kurslara katılan kursiyerlerin ürünlerinden oluşan sergilerde yaklaşık 15 bin ürün sergilendi. İğne oyasından resim branşına, amigurimiden tel kırmaya, deri yapımından ağaç oyma işlemelerine kadar birçok eşsiz eserin bulunduğu sergilerde müzik grubu kursiyerleri unutulmaz eserler seslendirirken uygulama branşı kursiyerleri de Başkan Tahir Büyükakın ile birlikte uygulama yaparak sergilerin tadını çıkarttı.

KANDIRA SERGİSİ ZİYARETCİLERDEN TAM NOT ALDI

İlçe sergilerinin finalini Kandıra’da yapan KO-MEK bahar şenliği havasında sergi açılışı gerçekleştirdi. Finale yakışır ürün çeşitliliğinin ve sergilemenin yer aldığı Kandıra sergisine ziyaretçiler hayran kaldı. Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfü Yaren, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Göknar Kayaş Zor ve çok sayıda davetli katıldı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.