Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Üniversite öğrencilerine temel ve ilk yardım kursu verildi

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AKÜ) DAĞCILIK VE DOĞA KORUMA TOPLULUĞU ÖĞRENCİLERİNE, TEMEL VE İLK YARDIM KURSU VERİLDİ.

Üniversite öğrencilerine temel ve ilk yardım kursu verildi
2

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğu öğrencilerine, temel ve ilk yardım kursu verildi.

Kurumsal Web Tasarım

AKÜ Dağcılık ve Doğa Koruma Topluluğu öğrencileri temel ve ilk yardım konusunda daha bilinçli olmak, doğru uygulamalarla ihtiyaç sahibine sağlıklı bir şekilde yardım edebilmek amacıyla temel ve ilk yardım kursu aldı.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğünde görevli uzmanlar Yasin Sarıgül ve Hasan Şahin’in verdiği kursta öğrencilere hem teorik hem de uygulamalı olarak ilk yardım öğretildi. Boğulma, zehirlenme ya da kaza gibi durumlarda ihtiyaç sahibine doğru müdahale ile hayat kurtarılabileceği anlatılan kursta suni solunum ve kalp masajı gibi temel ve ilk yardım teknikleri anlatıldı. Profesyonel tıbbi ekibin müdahalesine kadar ilaçsız yapılabilecek uygulamalar ile hasta ya da kaza geçiren kişinin durumunun kötüleşmesini engellemek ve için yapılabilecekler uzmanlar tarafından uygulamalı olarak da gösterildi. Kurs sonunda gerçekleştirilen sınav ile başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.