Dolar 32,1075
Euro 35,0926
Altın 2.470,16
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Kütahya’da Alperen Gültepe soruların tamamını doğru yanıtladı

KÜTAHYA’DA YKS 2022 ÖSYM SONUÇLARINA GÖRE, ALPEREN GÜLTEPE İSİMLİ ÖĞRENCİNİN YKS DİL İNGİLİZCE SINAVINDA SORULARIN TAMAMINI DOĞRU YANITLADIĞINI BİLDİRİLDİ.

Kütahya’da Alperen Gültepe soruların tamamını doğru yanıtladı
2

Kütahya’da YKS 2022 ÖSYM sonuçlarına göre, Alperen Gültepe isimli öğrencinin YKS Dil İngilizce sınavında soruların tamamını doğru yanıtladığını bildirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Gültepe, sınava sistemli ve planlı çalışarak hazırlandığını ifade etti. Gültepe, “Hazırlık sürecinde başarılı olmak için öğrencilerin düzenli bir şekilde sınav kaygısı yaşamadan azimle çalışmaları gerekiyor. Heyecan yapmadan, sakin şekilde, kendilerine güvenerek sınava girmeliler. Ailemin ve öğretmenlerimin bana güvendiğini hissetmek, benim de kendime olan güvenimi arttırdı. Sınavda da sakin şekilde soruları cevapladım ve başarıya ulaştım” diye konuştu.

Alperen Gültepe’nin öğretmeni Musa Dağ, öğrencisinin başarısından onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

Genel olarak ÖSYM sonuçlarından da memnun olduğunu söyleyen İngilizce öğretmeni Musa Dağ, emeği geçen tüm öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.