Dolar 32,3581
Euro 34,7002
Altın 2.391,12
BİST 10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Başarılı Sporcu Kübra Saltık Felsefe Öğretmeni Olarak Eğitim Hayatına Atıldı

Başarılı Sporcu Kübra Saltık Felsefe Öğretmeni Olarak Eğitim Hayatına Atıldı
2

Afyonkarahisarlı başarılı sporcu Kübra Saltık, yeni görevi felsefe öğretmenliğiyle ilgili heyecanını paylaşarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Eskişehir Ali Güven Mesleki ve Anadolu Lisesi’nde Felsefe öğretmeni olarak göreve başlayan Saltık, daha önce Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalışıyordu.

Kurumsal Web Tasarım

“En saygın mesleklerden olan öğretmenliğe atım attım”

Kübra Saltık yaptığı açıklamada öğretmenliğe adım atmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Çok şükür bin şükür. En saygın ve en güzel mesleklerden biri olan öğretmenliğe adım atmış bulunmaktayım. Rabbim vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah” dedi.

Kübra Saltık, başarılı bir sporcu olarak adından söz ettirmiş ,birçok ulusal ve uluslararası müsabakada madalya kazanmıştı. Sporculuk kariyerinden sonra öğretmenlik mesleğinde de başarılı olacağına inanan Saltık, öğrencilerine felsefe ve hayatın anlamı hakkında bilgi vermeyi hedefliyor.

“Karşılaşacakları sorunlara karşı da felsefi bir bakış açısı kazanacaklar”

Felsefe öğretmeni Saltık, öğrencilerine bilgi aktarmanın yanı sıra felsefi düşünme becerilerini de kazandırmayı hedeflediğini belirtti. Böylece, öğrencilerin sadece teorik bilgi öğrenmekle kalmayıp aynı zamanda hayatlarının farklı alanlarında karşılaşacakları sorunlara karşı da felsefi bir bakış açısı kazanacaklarını belirtiyor.

Saltık’ın Eskişehir’e öğretmen olarak atandığı haberini öğrenen ailesi ve arkadaşları da kendisini tebrik etti. Yakın arkadaşı Başak Çiçek: “Kübra ablamı tebrik ediyorum. Bu atama Eskişehir’in eğitim kalitesinin daha da artacağına olan inancımızı pekiştiriyor. Kübra abla gibi eğitim konusunda uzman ve donanımlı öğretmenlerin görev yapması, öğrencilerin hayatlarına olumlu etkiler sağlayarak geleceğimizi aydınlatacak. Bu nedenle Kübra ablama yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadelerinde bulundu.