Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Terci̇h Dönemi̇nde De Öğrenci̇leri̇ni̇n Yanında Olmaya Devam Edi̇yor

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TERCİH DÖNEMİ BOYUNCA “TERCİHİM ESKİŞEHİR” VE “TERCİHİM ANADOLU PLATFORMLARI” İLE ÖĞRENCİ ADAYLARINA VE VELİLERE DETAYLI BİLGİLER VEREREK TANITIM HİZMETİ SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR.

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Terci̇h Dönemi̇nde De Öğrenci̇leri̇ni̇n Yanında Olmaya Devam Edi̇yor
2

Anadolu Üniversitesi tercih dönemi boyunca “Tercihim Eskişehir” ve “Tercihim Anadolu Platformları” ile öğrenci adaylarına ve velilere detaylı bilgiler vererek tanıtım hizmeti sağlamaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Anadolu Üniversitesi, yüz binlerce öğrenci adayının her alanda olduğu gibi mesleki seçimlerindeki en önemli adımlardan biri olan tercih sürecinde de yanlarında olmaya devam ediyor. Bu süreçte birçok tercih fuarı etkinliğine katılan Anadolu Üniversitesi 1-3 Ağustos tarihleri arasında YÖK tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de de yerini alacak.

“Senin Hayallerin, Senin Üniversiten” ile binlerce öğrenci adayı Anadolu Üniversitesini tanıyor

Öğrenci adaylarının akıllarındaki tüm soru işaretlerini gidermek, doğru tercih için aday öğrencilerin destek sağlamak birçok faaliyet yürüten Anadolu Üniversitesi, tanıtım ve rehberlik faaliyetlerini hem dijital ortamlarda çevrim içi olarak hem de yüz yüze şekilde gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Anadolu Üniversitesi “Senin Hayallerin, Senin Üniversiten” sloganı ile öğrenci adaylarının merak ettiği bölümler/programlar, yurt dışı ilişkileri ve imkanları, kampüs ve şehir olanakları, öğrenci kulüpleri ve topluluklar, çift ana dal/yan dal olanakları, lisansüstü eğitim, mesleki gelişim ve iş imkanları gibi konular başta olmak üzere tüm soruları yanıtlamaya ve öğrenci ile velilere detaylı bilgiler sağlamaya devam ediyor. Tercihim Anadolu platformu ilk tercih döneminin son günü olan 5 Ağustos’a kadar aktif destek sağlamaya devam edecek.

Anadolu Üniversitesi öğrencilerine karşılıksız burs olanağı

Öğrenci dostu kentte öğrenci dostu üniversite olan Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleri ile bir ilke daha imza atarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılında aday öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız burs olanağı sundu. Bu yıl üçüncü kez burs vermeye hazırlanan Anadolu Üniversitesi başarılı öğrencilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Eğitimi Destekleme Vakfı (EDEV) Anadolu Üniversitesi Başarı Bursları çerçevesinde “Anadolu Üstün Başarı Bursu”, “Anadolu Başarı Bursu”, “Anadolu Destek Bursu”, “Anadolu Sanata Destek”, “Anadolu Uluslararası Öğrenci Destek Bursu” ve “Anadolu Spora Destek Bursu” kategorilerinde öğrencilere burs imkânı sağlanıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.