Dolar 32,3057
Euro 34,6976
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Kaymakam Çi̇çek: “Eği̇ti̇me Büyük Önem Veri̇yoruz”

KAYMAKAM ÇİÇEK,” EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Gazi Emet İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kaymakam Hasan Çiçek, bütün öğrencilerin, çocukların ve gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

Okul ziyaretlerine devam eden Kaymakam Hasan Çiçek Gazi Emet İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam Hasan Çiçek’e İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nuri Ceyhan, Gazi Emet İlkokulu l Müdürü İsmail Tavacı, okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenip dersleri ve çalışmaları hakkında Okul Müdürü ve öğretmenlerden bilgiler alan Kaymakam Çiçek, öğrencilere derslerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Okul öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Hasan Çiçek, Okul Müdürü İsmail Tavacı ve öğretmenlerden öğrencilerin ve okulun genel durumu hakkında bilgiler alıp karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Hasan Çiçek burada yaptığı konuşmasında, “Bütün öğrencilerimizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için eğitime büyük önem veriyoruz. Emet Kaymakamlığı olarak okullarla ve eğitimle ilgili her türlü desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimiz verilen bütün imkanları en iyi şekilde değerlendirerek geleceğe en güzel şekilde hazırlanmalıdırlar” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.