Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 25°C

İlk “Sarka” Başkan Yüzügüllü’ye

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ SANAT ATÖLYELERİNDE EĞİTİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. SİVRİHİSAR’IN DEĞERLERİNDEN BİRİSİ OLAN VE GEÇMİŞTEN GELECEĞE TAŞIMAK ADINA AÇILAN COĞREFİ İŞARETLİ SARKA KURSUNDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER İLK ÜRÜNLERİNİ TAMAMLAYARAK BAŞKAN HAMİD YÜZÜGÜLLÜ’YE HEDİYE ETTİLER.

İlk “Sarka” Başkan Yüzügüllü’ye
2

Sivrihisar’ın değerlerinden birisi olan ve geçmişten geleceğe taşımak adına açılan Coğrefi İşaretli Sarka kursunda eğitim gören öğrenciler ilk ürünlerini tamamlayarak Başkan Hamid Yüzügüllü’ye hediye ettiler.

Kurumsal Web Tasarım

Sivrihisar Belediyesi Sanat Atölyelerinde 10 farklı branşta eğitimler devam ediyor. Sivrihisarlı bayanların usta öğreticiler tarafından gördükleri eğitimlerde hem meslek öğreniyorlar hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından Sivrihisar’ın değerleri olan ve unutulmaya yüz tutmuş değerleri gün yüzüne taşıyarak gelecek nesillere aktarabilmek adına açmış olduğu ve Coğrafi İşaret Tescilli Sarka Kursu’nda eğitimler devam ederken, Sivrihisarlı bayanların ürettikleri Sarkalar beğeni topladı. İlk ürünü Başkan Hamid Yüzügüllü’ye hediye eden Sarka kursu öğrencileri, kendilerine bu imkanı tanıyan ve desteklerini esirgemeyen Başkan Hamid Yüzügüllü’ye teşekkür etti. Başkan Hamid Yüzügüllü “Sarka Sivrihisar’ımızın çok önemli değerlerinden bir tanesi. Bizlerde unutulmaya yüz tutan değerlerimizi gençlerimize ve gelecek nesillere aktarmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerde bizimle birlikte olarak değerlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. Emekleriniz için başta hocamıza ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.