Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

GSTF yıl sonu öğrenci sergisi açıldı

YILSONU ÖĞRENCİ SERGİSİ AÇILDI

GSTF yıl sonu öğrenci sergisi açıldı
2

Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) öğrencileri yeteneklerini kullanarak ortaya çıkardığı eserler büyük beğeni topladı.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi GSTF öğrencilerinin bir yıllık çalışmalarının yer aldığı yıl sonu sergisi ziyarete açıldı. Açılışını Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Koyun’un yaptığı sergide Prof. Dr. Koyun’a, GSTF Dekanı Prof. Kadir Sevim, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Baykan ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Meral eşlik etti. Davetlilerin ilgiyle gezdiği sergide Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Seramik ve Cam Bölümü öğrencilerinin birbirinden güzel çalışmaları izleyiciyle buluştu. Beceri ve yeteneğin bir araya geldiği sergide; öğrencilerin derslerinde hazırladıkları ev aletleri, ulaşım araçları, fuar ve stant tasarımları, mutfak ve banyo konseptleri, yağlı boya natürmort ve karakalem desen çalışmaları, özgün resim çalışmaları, performans-videoart uygulamaları, seramik ve vitray çalışmaları gibi farklı alanlardan eserler yer aldı.

Şeyh Edebali Üniversitesi’nden alına bilgiye göre, pandemi döneminde mezun olan öğrencilerin projelerinden oluşan bir seçkiye de yer verilen sergi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi başlangıcına kadar GSTF fuaye alanında ziyarete açık olacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.