Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Reşat Benli İlkokulu’nda ‘E-twinning’ sergisi açıldı

ESKİŞEHİR REŞAT BENLİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN VE ÖĞRETMENLERİNİN YIL BOYUNCA SÜRDÜRDÜKLERİ PROJELERİNDEKİ ÇALIŞMALARINDAN OLUŞAN ‘E-TWİNNİNG’ SERGİSİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

Reşat Benli İlkokulu’nda ‘E-twinning’ sergisi açıldı
2

Eskişehir Reşat Benli İlkokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin yıl boyunca sürdürdükleri projelerindeki çalışmalarından oluşan ‘E-twinning’ sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Reşat Benli İlkokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin e-twinning çalışmalarından oluşan serginin açılışına katılan Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, öğrencilerle pandemi sonrasında yeniden böyle etkinliklerde bulunmanın mutluluğu ve heyecanını paylaştığını belirtti. Projelerde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul idaresine başarılar dileyen Özcan “Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaresine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Reşat Benli İlkokulu Müdürü Süha Girmen ise “Okulumuz öğretmeleri tarafından pandemi koşullarında yürütülen E-twinning projeleri tamamlanmış bulunmakta. Öğrencilerimizin ve 5 öğretmenimizin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaların eserlerini bir araya getirip, pandeminin de sona ermesiyle bir sergi oluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, sergi açılışımızı onurlandıran Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özcan’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sergide proje kurucu öğretmeni Sümeyra Gülmüş’ün Forest Starts From Seeds İn Our Hands ve M.A.Y.A. (Miraculous Art of Yellow Adventurer), Gamze Durmuş’un Each child invaluable 2021, Color Effect, Game in Game ve Zekamla geliyorum, Aysun Ayaz’ın Steam Adventure ve Biraz Kış Biraz Sonbahar, Aygün Mazlum ve Kadriye Yalçın’ın Art İn School adlı düzenledikleri proje çalışma ve eserleri sergileniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.