Dolar 32,3910
Euro 34,7746
Altın 2.397,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Esogü Bi̇li̇m Kültür Sanat Dergi̇si̇ni̇n 8. Sayısı Çıktı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) BİLİM KÜLTÜR SANAT DERGİSİ, 8. SAYISI İLE OKURLARINA MERHABA DİYOR.

Esogü Bi̇li̇m Kültür Sanat Dergi̇si̇ni̇n 8. Sayısı Çıktı
2

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Bilim Kültür Sanat dergisi, 8. sayısı ile okurlarına merhaba dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Osmangazi Üniversitesini toplumla buluşturmayı amaçlayan, ESOGÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan derginin bu sayısı “kıtlık ve beslenme” başlığında okurları ile buluşuyor. Bu temayla yüzyılımızın beslenme problemleri ile bunun toplum yaşamına etkileri ve insanları sürüklediği psikolojik süreçlere dair genel bir çerçeve çizme amaçlanıyor. Tahıl koridoru, gıda adaleti, kıtlığın genetik izleri, iklim değişikliği, kıtlık psikolojisi, sürdürülebilir beslenme gibi konu başlıklarını içeren sayı, bütüncül bir perspektif ortaya koymayı amaçlıyor.

Yazar kadrosunu ESOGÜ’lü akademisyenlerin oluşturduğu altı ayda bir ücretsiz yayımlanan aktüel dergi, farklı disiplinlere ilişkin görüşleri bir araya getirerek akademi ile kamuoyu arasında bilimsel, kültürel ve sanatsal bir köprü oluşturmayı hedefliyor. Derginin PDF formatına medya.ogu.edu.tr adresi aracılığı ile ulaşılabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.