Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Eskişehirli eğitimci-yazar Ümit Baca’nın ‘Ebeveynlerin Gücü Adına’ adlı eseri yayınlandı

ESKİŞEHİRLİ EĞİTİMCİ-YAZAR ÜMİT BACA’NIN ‘EBEVEYNLERİN GÜCÜ ADINA’ KİTABI YAYINLANDI.

Eskişehirli eğitimci-yazar Ümit Baca’nın ‘Ebeveynlerin Gücü Adına’ adlı eseri yayınlandı
2

‘Küçük Erik Ağacı’ masal kitabıyla yazarlığa adım atan Eskişehirli eğitimci-yazar Ümit Baca, bu defa ‘Ebeveynlerin Gücü Adına’ adlı eseriyle başarılarla dolu öğretmenlik hayatına yeni bir eser ekledi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehirli eğitimci- yazar Ümit Baca; öğrenci, veli ve çevre ilişkilerindeki yetkinliğine bu bilimsel eseri ile de katkı sağlamaktadır. Öğrencinin yetiştirilmesinde, ‘iyi insan, iyi vatandaş’ olmasında, öğretmen-veli iş birliğinin gerekliliğini her platformda dile getirilmektedir. Yeni sorunlara yeni çözüm önerilerinin verildiği bu eser, bilinçli veliler ile duyarlı öğretmenler için büyük bir kaynak özelliği taşımaktadır. Eğitimciler, söz konusu kitabın öğretmen ve veliler açısından mutlaka okunması gerektiği tavsiye ediyorlar.

Eskişehirli eğitimci- yazar Ümit Baca, ‘’Başarısız çocuk yoktur, başarılı olduğu alanları keşfedilmemiş çocuk vardır.’’ özdeyişi ana temasıyla yayınlanan ‘Ebeveynlerin Gücü Adına’ adlı eserim, 16 ana başlık hâlinde çocuk eğitimi konusunu hem teorik bilgilerle hem de yaşanmış hikâyelerle göz önüne sermektedir’’ dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.