Dolar 32,2020
Euro 35,0146
Altın 2.520,84
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Sal 27°C
Çar 25°C
Per 18°C
Cum 20°C

Demi̇ryolları Şi̇i̇rlerle Anlatıldı

DEMİRYOLLARI ŞİİRLERLE ANLATILDI

Demiryollarının kuruluşunun 166’ncı yılı dolayısıyla TCDD Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bozüyük Şube Yönetimi tarafından şiir yarışması düzenledi.

Kurumsal Web Tasarım

Kuruluş yıldönümlerinde her yıl çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Remzi Dalgaç, bu yıl üyeler arasında şiir yarışması düzenlediklerini söyledi. Dalgaç, “Demiryolları dünyada ilk kez 1856 yılında kullanılmaya başlandı. Ülkemiz ulaşımında ve ekonomisinde önemli bir yer tutan demir yollarının gelecek nesiller tarafından unutulmaması ve hatırlanması için her yıl kuruluş yıldönümlerinde bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl da üyelerimiz arasında bir şiir yarışması düzenleyerek farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

Yarışmaya gönderilen şiirler arasında, “Koca Katar” isimli şiiriyle Mustafa Yıldız 1’inci olurken, “Yurdumun Treni” isimli şiiri yazan Nisa Aksu 2’nci, “Dünyamız Bir Tren Gibi” isimli şiiriyle katılan Fatma Yavuz ise 3’üncü oldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.