Dolar 32,4759
Euro 34,5661
Altın 2.475,07
BİST 9.542,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Zorunlu Plaka Kullanımı

Zorunlu Plaka Kullanımı
2

Plakalar Türkiye’de 1962 tarihinde yayınlanan bir yönetmeliğe bağlı olacak şekilde tüm motorlu taşıtlarda kullanımı zorunlu olan bir uygulamadır. Uygulama doğrultusunda birçok firma plaka basım konusunda müşterilere yardımcı olmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan müdürlerinde izinlerin alınması gerekir. Appplakacım  firması yapmış olduğu indirimler ve kampanyalar aynı zamanda sunmuş olduğu kaliteli hizmet ile birlikte piyasa içerisinde en fazla tercih edilen şirketler arasında yer alır. 

Kurumsal Web Tasarım

Araçların ön ve arka tamponlarına monte edilecek şekilde düzenlenen bu plaka çeşitleri, kare ya da uzun olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.  İhtiyacınız doğrultusunda app plaka  basım işlemini gerçekleştirebilmek için metal yâda pleksi olan ürünlerden tercih yapabilirsiniz. İsimli ya da İsimsiz olarak kullanabileceğiniz bu plakaları uzun yıllar kullanım yapılabilmesi açısından özel montaj yöntemi ile birlikte araçlarımıza taktırabilirsiniz. 

Uygun Fiyatlı App Plaka Yapımı

Uygun fiyat politikası izleyerek plakacı adı altında gerçekleştirilen bu işlemler App Plakacım  sitesi tarafından alanında uzmanlaşmış ve profesyonel ekibi ile birlikte kısa süre içerisinde müşterilerine teslim edilir.

Plakalar, gerek duyulması halinde devlete bağlı olarak çalışan yetkililer tarafından araç hakkında bilgi alabilmek adına bir kod barındırır. Ülkemizde genellikle illerin adların alfabetik olarak sıralanması ile birlikte plakalar düzenlenmiş ve kullanıma başlanmıştır. Türkiye genelinde toplamda 81 farklı plaka modeli yer alır. Her türlü plakaya ulaşabilmek aynı zamanda uygun fiyatlı bir şekilde plaka yaptırabilmek için App Plakacım  internet adresinden detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.