Dolar 32,2511
Euro 34,7448
Altın 2.381,03
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Mavera Comfort

Mavera Comfort
2

Mavera Comfort evleri İstanbul’un sevilen gözde emlak firmalarından biridir. Oldukça konforlu bir şekilde tasarlanmış evlerdir. Son teknolojik gelişmeler takip edilerek en iyi malzemelere kullanılarak bu evler yapılmıştır. Deprem yönetmenliklerine uygun olan bu evleri de Kayaşehir emlak piyasasının deneyimli firması Ergün Emlakçılık güvencesi ile satın alabilirsiniz. Yine bu evlerin satış politikaları örnek daireler için Hüseyin Altunkaya sitesini ziyaret ederek detaylı tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Kayaşehir emlakçı Hüseyin Altunkaya emlak sektöründe en iyi sitelerden biri olup en kaliteli evleri en iyi fiyatlar ile sizlere sunmaktadır. Sizler de bu evlere sahip olmak isterseniz 2+1 3+1 ve 4+1 seçenekleri olan evler bulunmaktadır. Siz de kendi ihtiyaçlarınıza göre bu evleri satın alabilirsiniz.

Avrasya Konutları

Avrasya konutları şehrin yükselen değerleri arasında yer alır. Sizler de bu evleri satın almak isterseniz oldukça doğru bir karar vermiş olacaksınız. Bu evlerde ve sitelerde birbirinden konforlu alanlar bulunmakta ve sizlere en iyi şekilde hizmet verilmektedir.

Türk hamamı fitness sauna kapalı otopark kapalı spor salonu çocuk oyun alanları cafe ve restoranlar olmak üzere pek çok sosyal etkinlik bulunmaktadır. Bu evleri satın almak için Hüseyin Altunkaya sitesi üzerinden detaylı bir şekilde incelemeler yapabilirsiniz. Böylelikle çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Altunkaya emlak sektöründe öncü Gayrimenkul danışmanlarından olup kişisel sitesi ile size daima doğru ve güvenilir bilgiler aktarmaktadır.. Sizler de güven ve rahatlıkla bu konuda site ile iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.