Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Eski eşinin çıplak fotoğraflarını okula gönderdi! Genç kadın mesleğinden oldu

Eski eşinin çıplak fotoğraflarını okula gönderdi! Genç kadın mesleğinden oldu
2

Eski eşinin çıplak fotoğraflarını okula gönderdi! Genç kadın mesleğinden oldu… Amerika’da hayatını sürdüren öğretmen Amy Kupps‘ın çıplak fotoğrafları, mesleğinden atılmasına neden oldu. Öğretmenin ayrıldığı eşi, bir siteye çıplak fotoğraflarını sattı. Eski eşi, kadın öğretmenin 7 yıldır tarih öğretmeni olarak görevini sürdürdüğü okulunun yönetimine fotoğrafları gönderdi. Yönetim, önlerine gelen bu çıplak fotoğraflardan dolayı Kupps’ın okuldan ayrılması gerektiğine karar verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Amerika’nın Kuzey Karolina vilayetinde bir okulda tarih öğretmeni olarak görevini sürdüren 32 yaşındaki Amy Kupps, güzelliğini, enteresan bir biçimde kullanmaya karar verdi. Kupps, öncelikle kadınların çıplak fotoğraflarını yayınlayan bir siteye fotoğraflarını gönderdi.

Fotoğrafları ilgi gördü

Yayınlanan bu fotoğrafların binlerce kez beğeni ve yorum alması sonrasında durumu eşiyle paylaşan kadın, eşinin teklifiyle bu sefer fotoğraflarını para ile bir başka siteye satmaya başladı. Site, Kupps’tan değişik şekillerde fotoğraf göndermesini istedi.

Aşırı ilgi boşanmalarına neden oldu

Amy Kupps ve eşi, insanların öğretmene gösterdiği fazla ilgiden sonra tartışmaya başladı. İlk zamanlar eşini destekleyen koca, hayranların karısına çok fazla ilgi göstermesine katlanamayarak, Kupps’tan artık bu siteye fotoğraf göndermemesini istedi. Bundan dolayı çift, boşanma kararı aldı.

Yeni mesleği modellik olacak

Çalıştığı okulun, çıplak fotoğraflardan bilgisi olmasından dolayı durumu eşine açıklayan ve fotoğrafları kendisinin gönderip göndermediğini soran kadın, “evet” cevabı aldığını söyledi. Çıplak fotoğraflarının ifşa olmasından dolayı mesleğini bırakmak zorunda kalan öğretmen, artık hayatının geri kalanına model olarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.