Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Yazmak

Yazmak netameli ve çileli bir iş… Günümüzde bu işin bir karşılığı yok gibidir. Kendinizden, ailenizden, cebinizden, vaktinizden fedakârlık ettiğiniz hâlde çoğu zaman alakasızlık, ihmalkarlık, bir çeşit engelleme hattâ hakaretlerle karşılaşma riski vardır.

Kurumsal Web Tasarım

Durum böyle olduğu halde defalarca “Neden yazmalıyım?” diye kendime çok sordum. “Alemin enayisi ben miyim?” yani diye de eklemişimdir yanına.

O zamanlar kaybolan kültür mirasımızı, kelimeleri, insanları, mezar taşlarını, menkıbeleri, mekânın hafızasını, bilinmek ve anlaşılmak isteyen öksüz ve yetim kültürümüzü hatırlıyorum. Onu kalemle, kelamla, samimiyetle ve hizmetle gücümüz yettiği kadar emzirmek gerektiğini düşünüyorum. O zaman rahatlıyor ve bu güzel memlekette benim de üzerime düşen vazifenin bu olduğuna inanıyorum.

Yasin Şen
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.