Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Murat Paker Biyografi – DR. Murat Salih Paker

<strong>Murat Paker Biyografi – DR. Murat Salih Paker</strong>

Murat Paker biyografi yazımızla sizlerleyiz. Her insanın farklı bir karakteri ve farklı bir kişiliği bulunur. Bu bakımdan kişiler birbirleriyle anlaşma konusunda zorluk yaşayabilir. Ancak bu zorlukların dereceleri birbirinden farklıdır. Bu durum kişilerin bu zorluklara katlanma seviyelerini de değiştiriyor. Bu anlamda son dönemlerde en çok ihtiyaç duyulan tıbbi desteği psikoterapi destekleri oluşturuyor. Psikoterapi alanında alınacak doğru bir yardım ile kişiler yaşam içerisindeki davranışlarına yönelik doğru adımları atmış oluyor.  

Kurumsal Web Tasarım

Murat Paker Biyografi – DR. Murat Salih Paker

Bu yazımızda Murat Paker biyografisini ele alacağız. DR. Murat Salih Paker kimdir? 1992 senesinden bu yana kendisi faaliyetlerini sürdürmektedir. Kendisi klinik psikoloji doktorudur. Eğitimi şu şekildedir:

  • New School for Social Research, New York
    Klinik Psikolojide doktora-sonrası (post-doc), 9/98-7/00
  • New York Üniversitesi Psikanaliz Enstitüsü
    Psikanaliz eğitimi (fellowship), 9/99-6/00
  • New School for Social Research, New York
    Klinik Psikoloji Doktorası (Ph.D.), 9/92-12/99
  • Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
    Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı (M.A.), 9/88-8/92
  • İstanbul Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi, Türkiye
    Tıp Doktorluğu (M.D.), 9/79-4/86

Son dönemlerde internet ortamında ve fiziki ortamda hizmet sağlayan Muratpaker.com linkinde kişiler için psikiyatrik anlamda terapi desteği sağlanıyor. Böylelikle kişiler içinden çıkamayacaklarını düşündükleri durumlara karşı terapi desteği alabiliyor. Yaşam içerisinde daha başarılı olmak ve sağlıklı olmak için bu desteğe birçok kişinin ihtiyacı bulunuyor. 

Psikolojik Terapi Desteğiyle Rahat Bir Yaşam 

Yaşantımız içinde farklı sorunlarla karşı karşıya kalmaktayız. Ancak bu sorunlara karşı hepimizin bakış açısı da farklı olabiliyor. Bu anlamda alacağımız kaliteli bir terapi desteğiyle sorunların üstesinden gelmemiz mümkün oluyor. Sitede sizlerin yaşamış olduğu duruma karşı pozitif anlamda terapi destekleri sunuluyor. Bu alanda alacağınız destek sayesinde yaşantınızı çok daha mutlu ve pozitif bir şekilde devam ettirebilirsiniz. 

Kaliteli bir ekip tarafından sunulan terapi desteğini edinmek ve bu alanda kendi yaşantınıza yön verebilmek için siteyi tercih edebilirsiniz. Alacağınız terapi desteği sayesinde yaşam enerjinizi arttırabilir ve mükemmel bir hayata sahip olabilirsiniz.  Murat Paker biyografi yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. DR Murat Salih Paker, psikoterapist olarak tercih edilmektedir.

YORUMLAR