Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Afyon İstanbul arası kaç km? Nasıl gidilir? Kaç saate gidilir? Otobüs bilet fiyatları…

Afyon İstanbul arası kaç km? Nasıl gidilir? Kaç saate gidilir? Otobüs bilet fiyatları…
2

Afyon İstanbul arası kaç km? Nasıl gidilir? Kaç saate gidilir? Otobüs bilet fiyatları…Afyon’dan İstanbul’a gitmek isteyenlerin merak ettiği tüm soruların cevaplarına haberimizde ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon’dan İstanbul’a gitmek isteyenler için birçok yol tarifi mevcuttur. Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’un ülkenin en kalabalık, ekonomik, tarihi ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehri olması ulaşım açısından büyük bir önem taşıyor. Peki Afyon ile İstanbul arası kaç km? Kaç saate ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

Afyon – İstanbul arası kaç km?

Afyon- İstanbul arası D650 yol güzergahı üzerinden 424 km’dir. D650 ve Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu/ 0-5 üzerinden 406 km’dir. D650 ve Anadolu Otoyolu/ 0-4/ E80 üzerinden ise 445 km’dir.

Afyon İstanbul arası kaç km?

Afyon’dan İstanbul’a kaç saate ve nasıl gidilir?

Otomobil ile seyahat yapacak kişiler için:

Afyon’dan İstanbul’a otomobil ile seyahat edecek yolcular için birçok farklı güzergah bulunmaktadır.

D650 üzerinden seyahat edecek kişiler 424 km yol giderek yaklaşık 5 saat yolculuk yapacaktır. Bu rota üzerinden gidecek olan vatandaşlara ücretli geçişlerin olacağını belirtmek gerekir.

D650 ve Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu/ 0-5 üzerinden İstanbul’a ulaşmak isteyen kişiler ise 406 km yolculuk yaparak yaklaşık 5 saat 10 dakika sürecek bir seyahat edecektir. Ancak bu rota üzerinden gidecek olan vatandaşlara ücretli geçişlerin olacağını belirtmek gerekir.

D650 ve Anadolu Otoyolu/ 0-4/ E80 üzerinden yolculuk yapmak isteyen kişiler diğer güzergahlardan daha fazla yolculuk yapacaktır. Yaklaşık 5 saat 20 dakika sürecek bu güzergahta 445 km’dir. Bu rotada da ücretli geçişlerin olduğunu belirtmek gerekir.

Otobüs ile seyahat yapacak kişiler için:

Afyonkarahisar’ın doğal bir kavşak noktası olması ve İstanbul’un nüfus yoğunluğu nedeniyle birçok otobüs firması da bu iki şehir arasında seyahat düzenlemektedir. Afyon’dan İstanbul’a otobüsle seyahat etmek isteyen kişiler yaklaşık 7 ile 8 saat arasında yolculuk yapacaktır. Bu yolculuk için ödemeniz gereken otobüs bilet fiyatı ise 90 ile 115 arasında değişmektedir. İşte Afyon’dan İstanbul’a seyahat düzenleyen otobüs firmaları…

KAMİLKOÇ: 115 TL

PAMUKKALE: 115 TL

METRO: 115 TL

GÜNEY AKDENİZ SEYAHAT: 111 TL

İSTANBUL KALESİ: 90 TL

Uçak ile seyahat yapacak kişiler için:

Afyon’da sivil amaçlı havaalanı olmadığı için uçak ile seyahat yapmak biraz zorlaşabilmektedir. İlk olarak Afyon’a komşu olan Kütahya’ya giderek Zafer Havalimanı’na ulaşın. Zafer Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na birçok uçak bileti bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları: 174 TL

YORUMLAR