Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Van’da 152 çocuğun yüzü ‘Prysmian’la güldü

Van’da 152 çocuğun yüzü ‘Prysmian’la güldü
2

Merkezi Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Türk Prysmian Kablo Fabrikası, ilkini 2018 yılında düzenlediği ‘Mutluluk Kumbarası’ projesinin dördüncüsünü Van’da hayata geçirdi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Enerji ve haberleşme kabloları sektörünün dünya çapındaki lideri Prysmian Group’un Türkiye şirketi pandemi dolayısıyla ara verdiği ‘Mutluluk Kumbarası’ projesi kapsamında çalışanlardan toplanan ihtiyaç malzemeleri bu kez Van’daki çocukları mutlu etti.

Van’ın Çaldıran ilçesindeki Burçakalan İlköğretim Okulu’nun 152 öğrencisine çalışanların temin ettiği mont, bot ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaçları ulaştırıldı.

Proje kapsamında daha önceki yıllarda Muş, Gaziantep ve Şanlıurfa’daki çocuklara hediye gönderimi gerçekleştiren Türk Prysmian, bu yılki organizasyonla birlikte toplamda bine yakın çocuğa ulaşmış oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Prysmian CEO’su Ülkü Özcan, her geçen yıl daha çok sayıda gönüllüye ve çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Özcan, çocukların yüzlerini gülümseten bu anlamlı ve değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.