Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Tavşanlı Ti̇caret Ve Sanayi̇ Odası Başkanı Davut Efe Güven Tazeledi̇

TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI DAVUT EFE GÜVEN TAZELEDİ

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) başkanlık seçimini Davut Efe, tekrar kazanarak güven tazeledi.

Kurumsal Web Tasarım

İki adayla gidilen seçimde Davut Efe oyların büyük çoğunluğunu alarak güven tazeledi. Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Davut Efe ve diğer aday Mesut Ünsal yönetimi, 8 meslek grubunda oylamaya yapıldı. Tavşanlı ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimini Davut Efe, tekrar kazanarak güven tazeledi. Beşinci dönem başkanlığa seçilen Davut Efe, ”İlçelerimizin ve bölgemizin gelişimi için sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Binlerce gencimizin istihdamı yapılan yatırımlarla sağlandı. Çalışmalarımız devam ediyor ve bundan sonraki süreçte de ilk günkü heyecanla devam edecek. Odamız hizmet bünyesinde olan Emet, Domaniç, Hisarcık ilçelerinin potansiyelleriyle de birlikte bölgemiz gelişmesine ivme kazandırmak için, tüm donanımımızı artırdık. Bütün bunlar için, yeniden aynı heyecanımızla, ekibimizle birlikte bölgemizin kalkınması için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde daha büyük hedefler için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.