Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Uluçay, esnafla bir araya geldi

Uluçay, esnafla bir araya geldi
2

Uluçay, esnafla bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay merkez Anbaryolu esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette esnafların yoğun teveccüh ve ilgisini gören Uluçay, esnafların yerel yönetimden talep ve beklentilerini dinledi. Kendisinin esnafların ihtiyaç ve taleplerini en iyi bilen kişi olduğunu vurgulayan Uluçay “Esnaflarımızın talepleri benim için emirdir” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 31 Mart yerel seçimlerin startının verilmesi ile birlikte belediye başkan adayı olarak ziyaretlere başladı. Anbaryolu’nda esnafları ziyaret eden Uluçay ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada “Esnaflarımız Afyonkarahisar’ımızın ekonomisinin kılcal damarlarıdır ve bizim için esnaflarımız çok önemlidir. Ben de bir esnaf olarak, bütün esnaflarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini bizatihi bilen bir belediye başkan adayıyım. O yüzden onların talepleri benim için emirdir. Ben Afyonkarahisar’da sıkıntım var diyen hangi esnaf varsa belediye olarak sorununu çözmekle mükellef bir belediye başkan adayıyım. O yüzden esnaflarımızı bugün değil biz her daim ziyaret ediyoruz” dedi.

Ortak paydamız Afyonkarahisar için ‘Hep yeni, hep ileri’

Uluçay “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hep yeni hep ileri diyerek ortak paydamız olan Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın da fikirleri ile elimizden gelenin fazlasını hep birlikte yapacağız inşallah. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri her daim mutlu ediyor. Bizlerde her daim onların yanlarındayız Allah’ın izni ile” dedi.

Ziyarette AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.