Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor
2

Dinar, İhsaniye Kayıhan ve Merkezde seçim çalışmaları gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, AK Parti SKM açılışları ile teşkilatları ve vatandaşlarla buluşuyor. Türkiye’nin çok önemli bir eşikte olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz büyük bir dönüşüm yaşıyor. Şu anda çok önemli bir eşikteyiz. Türkiye savunma sanayinde önemli atılımları AK Parti’nin istikrarlı hükümetleri sayesinde gerçekleştiriyor. İnşallah bu aşamaların sonrasında savunmada, ekonomide ve bir çok alanda tam bağımsız, kendi kendine yeten bir ülke olacağız. Bunu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin ona olan güvenine borçluyuz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

31 Mart seçimleri için hayal vaatler ile vatandaşın aldatılmaya çalışıldığına dikkat çeken Milletvekili Özkaya, muhalefet adaylarının Afyonkarahisar ve ilçelerini tanımadığını belirterek, “Halk ile seçimden seçime bir araya gelen, çok bağırınca halkın yanında olduğunu düşünenleri 31 Martta büyük bir hüsran bekliyor. Milletimiz her zaman yanında olan, onların refah ve yaşam kalitesini yükselten gerçek belediyecilik anlayışından ve AK Parti’den büyük bir memnuniyet duyuyor. Hükümetlerimiz ve belediyelerimiz halkımızın hayatını kolaylaştırmak için önemli çalışmaları hayata geçiyor, İnşallah bu yolda çalışmalarına devam edecek” dedi. Her alandaki dev atılımların yanı sıra bazı sorunlarında yaşandığının altını çizerek, tüm sıkıntıların çözüm adresinin yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, “Elbette sorunlarımız var. Ekonomik, sosyal sıkıntılarımız var. Emeklililerimiz dar gelirlerimizin bir kısmı zorluklarla karşı karşıya. Bunlarla ilgili de Sn. Cumhurbaşkanımız çözüm noktasında yapılacak çalışmalar için talimatı ilgili bakanlıklara verdi. İnşallah milletimiz ile birlikte hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

Afyonkarahisar’ın önümüzdeki 5 yılda AK Parti Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yeni döneme merhaba diyeceğini ifade eden Özkaya, “Ak Parti olarak Afyonkarahisar’daki 60 belediyeyi alarak milletimize merkezi hükümet ile yerel yönetimin uyumu sayesinde muazzam hizmet ve eserleri sunmak istiyoruz. Afyonkarahisar’da da Başkanımızın çok önemli şehrimizin trafik, ekonomik, kentsel dönüşüm ve sosyal anlamda sorunlarını ortadan kaldıracak projeleri var. İnşallah Afyon yine Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti’den yana tarihi bir tavır ortaya koyacak. Ben buna inanıyorum” dedi.