Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Uluçay, “Siyasi malzeme haline getirilmeye çalışılan maaş konusunu biz çözeceğiz”

Uluçay, “Siyasi malzeme haline getirilmeye çalışılan maaş konusunu biz çözeceğiz”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Belediyesi otopark hizmetleri çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Uluçay belediye çalışanlarının tüm taleplerine yanıt bulunacaklarını ifade ederek, “Siyasi malzeme haline getirilmeye çalışılan maaş konusunu biz çözeceğiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Belediyesi otopark hizmetleri çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Siyasi malzeme haline getirilmeye çalışılan maaş konusunu biz çözeceğiz”

Uluçay ziyarette yaptığı konuşmada,  “Afyonkarahisar’ımızın gelişimi ve refahı için her birimizin öncelikle üzerine düşen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Otopark hizmetleri, şehirimizin trafiğinin düzenlenmesi ve vatandaşlarımızın park sorunlarının çözümü açısından son derece kritik bir rol oynuyor. Bu nedenle, otopark hizmetlerini yürüten çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak bizim öncelikli hedeflerimiz arasında. Sizleri hem maddi hem de manevi açıdan rahatlatacak projelerimiz mevcut. Belediye personellerimizin hayallerini gerçekleştirmesini sağlayacağımız projelerimiz arasında her bir personelimiz için maliyetine konut imkânı sunacağız. Evi olmayan personelimiz belediyemizin yaptığı konutlardan maliyetine alacak ve konforlu bir hayat yaşayacak. Elbette muhaliflerin manipülasyonlarla siyasi bir malzeme haline getirmeye çalıştığı maaşlarınızda bizim için en önemli husus. Muhaliflerin siyasi bir malzeme haline getirmeye çalıştıkları bu konuyu da Allah’ın izniyle biz çözeceğiz. Tabii ki personellerimize sadece konut ve iyi bir maaş sözü vermiyoruz. Bunun yanı sıra belediyemizin sosyal tesislerindeki harcamalarına %25 indirim sağlayacağız. İlk kez evlenecek kardeşlerimiz için de önemli bir projemiz var. Kamuoyunda sıklıkla dile getirdiğim bu projemiz belediye çalışanlarımıza özel karşılıksız 100.000 TL nakdi destek projesidir. İnşallah ilk kez evlenecek genç kardeşlerimizin en mutlu en güzel günlerinde bizlerde yanlarında olacağız.

Bugün sizleri ziyaret ederek projelerimizi paylaşmak istedik. Sabahın erken saatlerinden akşama kadar sokaklarda trafiğe katkı sağlayan ve destek olan emekçi kardeşlerimize ne kadar vakit ayırsak azdır. Her biri birbirinden kıymetli otopark çalışanı kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.