Dolar 32,2367
Euro 35,2007
Altın 2.478,07
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Tavşanlı MYO’da Bağımlılıkla Mücadele konferansı

TAVŞANLI MYO’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONFERANSI

Tavşanlı MYO’da Bağımlılıkla Mücadele konferansı
2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele isimli konferans düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Tavşanlı Kaymakamlığı İlçe Sosyal Hizmet Merkezinde görevli Sosyolog Merve Öğütcü’nün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, okul idaresi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konuşmasında davranışsal bağımlılık, zararlı madde bağımlılığı, bağımlılık ve dopamin ilişkisi, bağımlılığın sebepleri, bağımlılığın fiziksel, davranışsal ve psikolojik belirtileri, bağımlıyla iletişim, bağımlılık ile mücadelede yapılan çalışmalar ve faaliyet raporları konularında katılımcıları bilgilendiren Sosyolog Merve Öğütcü, bağımlılıkla mücadelede bilgili ve bilinçli olmanın önemli olduğunu vurguladı. Öğütcü, ayrıca nelere bağımlı olunabileceği, kimlerin risk altında olduğu, bağımlılıkla başa çıkma yöntemleri ve TCK’da zararlı madde kullanımının yeri hakkında da açıklamalarda bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.