Dolar 32,3872
Euro 34,7671
Altın 2.396,70
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Beledi̇ye Personeli̇ne Hi̇zmet İçi̇ Eği̇ti̇m

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Belediye personelinin vatandaşlara ve kurum içindeki iletişiminin geliştirilmesine yönelik olarak hizmet içi eğitim Adnan Menderes Yaşam Parkı Gençlik Merkezi Kompleksi’nde başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Gediz Belediyesinde, hizmet kalitesinin arttırılması amacı ile yapılan çalışmalar çerçevesinde, vatandaşa yönelik hizmetlerin iş ve işleyişinin daha sağlıklı yapılabilmesi , hizmet kalitesinin arttırılması, hizmetleri hızlı ve güvenli şekilde yürütmek ve uygulama birliği sağlamak amacıyla hizmet içi eğitim veriliyor.

Belediyede daha kurumsal, daha insan odaklı yapının oluşmasını amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Bu anlamda göreve geldiğimiz günden bu yana ciddi mesafeler kat ettik. Gediz Belediyesi Psikolog & Aile Danışmanı Emine Aras tarafından personelimize gruplar halinde verilen hizmet içi eğitim semineri çalışma verimliliğimizi daha da artıracak. Bu tip faaliyetlerimiz periyodik olarak devam edecek” dedi.

Belediye olarak her alanda eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini aktaran Başkan Akçadurak, kendini yenileyen ve çağın şartlarına göre hazırlayan donanımlı bir belediye, donanımlı bir halk olmak için çabaladıklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.