Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Tavşanlı İstiklal Ortaokulu’nun tarihi aydınlanıyor

TAVŞANLI İSTİKLAL OKULU TARİHİ AYDINLANIYOR

Tavşanlı İstiklal Ortaokulu’nun tarihi aydınlanıyor
2

Kütahya’nın Tavşanlı İstiklal Ortaokulu’nun tarihi bilgileri öğretmenlere aktarıldı. Tarihi belgelere dayalı proje ile Tavşanlı İstiklal Ortaokulu’nun tarihi aydınlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarih öğretmeni Mesut Kocaman tarafından, Tavşanlı tarihiyle ilgili yaptıkları ve Türkiye 3.’sü oldukları bir projesi ile İstiklal Orta Okulu’nun bilinen yıldan daha önce kurulduğunu ortaya çıkardı.

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere, belirlenen tarihini tarih öğretmeni Mesut Kocaman ve öğrenciler bir sunumla anlattılar. Ödül kazanan, projede kuruluş yılının 1923 yılı olduğunun belirlenmesi heyecan oluşturdu.

Okul Müdürü Mustafa Ağartan, bu etkinliği organize ettikleri için koordinatör öğretmen Mesut Kocaman, öğrencileri Rümeysa Bilgili ve Rukiye Şahin’e teşekkür ederken, “İstiklal ortaokulumuzun kuruluş tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Elimizdeki mevcut bilgilere göre okulumuzun kuruluşu 1938 yılı gözükmektedir. Ödül kazanan, projede kuruluş yılının Tavşanlı tarihine ait belgelerle 1923 yılları olduğu ortaya çıktı” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.