Dolar 32,2545
Euro 34,6943
Altın 2.401,20
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 15°C

Sempozyum Vedat Sakman İle Fi̇nal Yapacak

TEPEBAŞI BELEDİYESİ 15. ULUSLARARASI ESKİŞEHİR PİŞMİŞ TOPRAK SEMPOZYUMU’NUN KAPANIŞI USTA SANATÇI, ŞARKI YAZARI, MÜZİK YAPIMCISI VE GİTARİST VEDAT SAKMAN KONSERİ İLE YAPILACAK.

Tepebaşı Belediyesi 15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı usta sanatçı, şarkı yazarı, müzik yapımcısı ve gitarist Vedat Sakman konseri ile yapılacak.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, bu yıl 15.’sini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışını özel bir konser ile yapmaya hazırlanıyor. Sevilen sanatçı, şarkı yazarı, müzik yapımcısı ve gitarist Vedat Sakman, sempozyumun kapanış töreninde Eskişehirliler ile buluşacak. Sanat etkinlikleri doğrultusunda heykel çalışmaları, sergiler, sanatçı sunumları, torna yarışmaları ve sosyal etkinlikler doğrultusunda da el emeği ürünler satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, konserler ve çocuk atölyeleri gibi pek çok aktiviteyi bünyesinde barındıran sempozyum, düzenlenecek kapanış töreninde de kent halkına keyifli bir akşam yaşatacak.

15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapanış töreni, 17 Eylül Cumartesi günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir halkını, kapanış töreni ve Vedat Sakman konserine davet etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.