Dolar 32,3821
Euro 34,5561
Altın 2.387,12
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C

Pazaryeri̇nde Mesleki̇ Eği̇ti̇m İşbi̇rli̇ği̇ Protokolü İmzaladı

KAYMAKAM ALTAY, MESLEKİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

Bilecik Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, firma yetkilileri ile ’Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’ imzaladı.

Kurumsal Web Tasarım

MESEM Usta Öğreticilik ve Ustalık Telafi Programı çerçevesinde sponsor firma yetkilileri, Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2022-2023 ve 2023-2024 eğitim öğretim yıllarını kapsayan ’Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’ imzalandı.

Protokol hakkında bilgiler veren Kaymakam Altay, “Meslek liselerinde eğitim gören öğrenciler zaman zaman iş kuruyorlar ve ürettikleri ürünlerin korunması noktasında hem ders veren öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin marka, patent ve sınai mülkiyet hakları konusunda bilinçlendirilmesi lazım. Bu çerçevesinde yılsonu ve yılbaşı hizmet içi eğitim programları içerisinde marka patent kurumundan uzmanları getirtmek suretiyle meslek dersi öğretmenlerimize eğitim vermeyi planlıyoruz. Bununla beraber verimlilik ve ürün güvenliği konusunda öğrencilerimize yönelik bir takım etkinlikler düzenleyeceğiz. Bizim de sanayiciler boyutunda endüstri meslek lisesi hocalarımızdan istifade edeceğimiz alanlar olursa sanayiciden gelen talepler doğrultusunda eğitim almamız biçiminde kullanılan bir protokol. Değişen mevzuatımızın sanayicilere, onların ihtiyaçlarının da bize, doğru yollardan aktarılmasını hedefleyen çok yönlü bir işbirliği” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.