Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Li̇se Mezunu 3 Öğrenci̇ni̇n Dpü Besyoya Uzanan Başarı Öyküsü

LİSE MEZUNU 3 ÖĞRENCİNİN DPÜ BESYO’YA UZANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu Murat Köse, Burak Demirkesen ve Ramazan Akduman isimli öğrenciler sürdürdükleri disiplinli çalışmanın sonucu 4 yıllık Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bölümünü kazandılar.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Düzgün, 2021-2022 Eğitim öğretim yılında okullarından mezun olan ve Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bölümünü kazanan Murat Köse, Burak Demirkesen ve Ramazan Akduman isimli öğrencilerin başarılarının azim ve gayretle sürdürdükleri disiplinli çalışmanın sonucu gerçekleştiğini söyledi.

Müdür Hasan Düzgün, “Bu evlatlarımızla gurur duyuyorum. Kendilerini tebrik ediyor, üniversite öğreniminde başarılar diliyorum. Öğrencilerimize yön veren, onlar için zaman kavramı bilmeksizin özveriyle çalışan, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ömer Yar ve Yasemin Solak’ı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.