Dolar 32,5246
Euro 34,8680
Altın 2.443,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Okul zili yerine siren sesleri çaldı

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ KAPSAMINDA, TÜRKİYE GENELİNDEKİ TÜM OKULLARDA AYNI ANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI’ ESKİŞEHİR’DE VALİ EROL AYYILDIZ’IN KATILIMIYLA ATATÜRK ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Okul zili yerine siren sesleri çaldı
2

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında, Türkiye genelindeki tüm okullarda aynı anda gerçekleştirilen ‘Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı’ Eskişehir Atatürk Ortaokulu’nda da gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Recep Bayar, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve diğer ilgililer tatbikatta yer aldı. Daha sonra öğrencilere hitaben konuşan Eskişehir Valisi Ayyılıdız, “Bir dakika 24 saniyede okulu tahliye ettik. Herhangi bir kargaşa, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan çok güzel bir şekilde, çok güzel bir zaman diliminde okulu tahliye ettiniz. Ben bu tatbikat için sizlere, okul müdürümüze öğretmenlerimize, idaremize ve her şeyden kıymetli sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim her türlü afet ve belalardan, ülkemizi yurdumuzu, ilimizi korusun” şeklinde konuştu.

Öte yandan tatbikata katılan minikler ise, afet durumunda insanların sakinliklerini koruyarak çök-kapan-tutun hareketini yapmalarını gerektiğini söylediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.