Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

‘Üşümesi̇n Ayaklar Projesi̇ Öğrenci̇lere Mont Ve Ayakkabı Desteği̇

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖNÜLLÜ TOPLUMSAL HİZMETLER KULÜBÜ, ‘ ÜŞÜMESİN AYAKLAR’ PROJESİ İLE ESKİŞEHİR’İN ALPU İLÇESİ SAKARIKARACAÖREN’DEKİ ŞEHİT ZEYNEL GÜLGEN İLKOKULU’NDA “ÜŞÜMESİN AYAKLAR PROJES”İNİ HAYATA GEÇİRDİ. İLKOKUL DÜZEYİNDEKİ ÖĞRENCİLERE MONT VE AYAKKABI DESTEĞİ YAPILAN PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER ALMIŞ OLDUKLARI HEDİYELER SONRASINDA BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI.

‘Üşümesi̇n Ayaklar Projesi̇ Öğrenci̇lere Mont Ve Ayakkabı Desteği̇
2

Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü, ‘Üşümesin Ayaklar’ projesi ile Eskişehir’in Alpu İlçesi Sakarıkaracaören’deki Şehit Zeynel Gülgen İlkokulu öğrencileri mont ve ayakkabı desteğinde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Öğrenciler, proje sayesinde almış oldukları hediyeler ve kulüp üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duydular. Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü geçmiş yıllarda da önemli projelere imza atmıştı. Kulüp, bu sene içerisinde de ‘Her Çocuğa Bir Umut’, ‘Geleceğimiz İçin Anasınıfı’, ‘Tozlanmasın Okunsun’, ‘Bir Dilek Tut’, ‘Sevgi Evi’, ‘Huzurevi’, ‘Mektup Kardeşliği’ ve ‘Sokak Hayvanları’ gibi sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi planlıyor. Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü böylece ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ve yardım ederek toplumda duyarlılığı ve farkındalığı arttırmayı amaçlıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.