Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Muhsin Yazıcıoğlu anısına fotoğraf sergisi açıldı

YAZICIOĞLU’NUN GENÇLİĞİ VE HAYATINI KAYBETTİĞİ HELİKOPTER KAZASINA KADAR GEÇEN DÖNEM İÇERİSİNDEKİ SEÇİLMİŞ FOTOĞRAFLARINDAN OLUŞAN SERGİYE VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERDİ.

Muhsin Yazıcıoğlu anısına fotoğraf sergisi açıldı
2

Eskişehir Alperen Ocakları, Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anmak amacıyla fotoğraf sergisi açtı.

Kurumsal Web Tasarım

Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009’da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve eski İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, dönemin belediye meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya, Gazeteci İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe’yi anmak için düzenlenen fotoğraf sergisi, Çarşı Camisi yanında ziyarete açıldı. Yazıcıoğlu’nun gençliği ve hayatını kaybettiği helikopter kazasına kadar geçen dönem içerisindeki seçilmiş fotoğraflarından oluşan sergiye vatandaşlar ilgi gösterdi. İçerisinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun Eskişehir’de çekilmiş fotoğraflarının da bulunduğu sergi, iki gün boyunca açık kalacak.

Alperen Ocakları Eskişehir İl Başkanı Av. Taha Baksan da sergiye katılarak açıklamalarda bulundu. Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını vefatının 13. seneyi devriyesinde kabri başında dualarla yad ettiklerini söyleyen Baksan, onları anmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Fotoğraf sergisinin de şehitleri anmak için düzenlenen bir etkinlik olduğunu söyleyen Baksan sözlerine şöyle devam etti:

“12 Yıldır tüm teşkilatlarımız tarafından 25 Mart-31 Mart tarihleri arası Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler haftası olarak değerlendirilmektedir. Bu sebeple Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlarımız tarafından liderimiz, canımız ciğerimiz Muhsin Başkanımız ve şehitlerimizi anmak için çeşitli etkinlikler ve programlar yapılmaktadır. Bizde Alperen Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı olarak Muhsin Başkanımızın aziz hatıralarıyla dolu fotoğraf sergimiz Eskişehir Çarşı Camisi yanında 2 gün boyunca açık kalacak şekilde tüm değerli Eskişehirli hemşerilerimizin ziyaretine açıyoruz”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.