Dolar 32,5765
Euro 34,8994
Altın 2.435,41
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

DPÜ’de ’Zaferin 100. Yılı’ konulu çalıştay

DPÜ’DEN “ZAFERİN 100. YILI” KONULU ÇALIŞTAY

DPÜ’de ’Zaferin 100. Yılı’ konulu çalıştay
2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu, Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıntaş Meslek Yüksekokulu ve Kütahya Gençlik Merkezi ortaklığında Altıntaş Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte “Zaferin 100. Yılı” konulu çalıştayda atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Dumlupınar Zaferi’nin 100. yılı sebebiyle Kütahya’da yapılacak olan etkinlik ve projelerin görüşüldüğü çalıştayda lise ve üniversite öğrencileri ortak paydada yeni fikirler ortaya çıkararak kurumlar arası iş birliği ile sağlıklı ve verimli bir çalışma ortamı oluşturdu.

Eğitim, kültür, sosyal ve gençlik çalışmalarının görüşüldüğü çalıştayda, atölyelere Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu üyeleri Abdullah Sala, Melek Durlanık, Nurcan Şimşek, Meltem Karasu, Abdülmuttalip Şahan, Barış Yolcu, Burçin Koç, Feyza Nur Aylanç ve Zehra Acar liderlik ederek Altıntaş Meslek Yüksekokulu ve Altıntaş Anadolu lisesi öğrencilerinin fikirlerini programlamaya yönelik mentör çalışması gerçekleştirdiler.

Çalıştayda bulunan gençleri ziyaret eden Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven ve Eğitim Fakültesinin Dekan Yardımcısı ve Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.