Dolar 32,5592
Euro 34,8897
Altın 2.432,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Kütahya’da Kültür Sanat ve Gençlik Festivali

KÜTAHYA BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘100. YIL KÜLTÜR SANAT VE GENÇLİK FESTİVALİ’ BAŞLADI.

Kütahya’da Kültür Sanat ve Gençlik Festivali
2

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ’100. Yıl Kültür Sanat ve Gençlik Festivali’ başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, “Belediyemizin organize ettiği 2022 yılı 100. Yıl Kültür Sanat ve Gençlik festivaline hoş geldiniz. Bu sene 1922’den 2022’ye sloganı ile Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Kütahya’mızda etkinliklerimizin ismini 100. Yıl olarak koyduk. 31 Aralık 2022’ye kadar bütün kültür sanat etkinliklerimiz bu isimle yani 100. Yıl etkinliği adı altında yapılacaktır” dedi.

Etkinliklerin 18 Mayıs’a kadar devam edeceğini ifade eden Damcı, “Bu etkinliğimiz 18’ine kadar devam edecek olup, 18’inden itibaren belediyemizin önünde Kıraç konseri, 19’unda da Feridun Düzağaç konseri ile bu haftayı tamamlayacağız. Bu hafta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu temada hem kültür sanat etkinliklerimizi hem de Gençlik Haftası olması sebebiyle festivalimizi Kültür Sanat ve Gençlik Festivali adı altında yapmaya karar verdik. Kültür Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikte bizlere verdiği desteğinden dolayı paydaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah havalar el verdiği sürece de bu sahnemiz burada kalacak. Akşamları da Kütahyalı sanatçılarımıza bu sahneyi teslim edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Vekili Abdullah Damcı’nın konuşmasının ardından Kütahya Belediyesi bahçesinde, Kütahya Belediyesi İş Geliştirme Merkezi sanatçıları, Kütahyalı zanaatkarlar ve sanatçılarının eserleri halkın beğenisine sunuldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.