Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Kütahya’da “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” isimli proje

KÜTAHYA’DA “ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM” İSİMLİ PROJE

Kütahya’da “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” isimli proje
2

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortak projesi olan “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” isimli proje çerçevesinde Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Diyanet Gençlik Merkezini ve Külliye bünyesindeki Mus’ab Bin Umeyr Camiini ziyaret ettiler.

Kurumsal Web Tasarım

Ziyarette proje ortağı Cumhuriyet Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Mehmet Ali Songür, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları Mehmet Temiz ve Fatih Eryılmaz hazır bulundu.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretleri için teşekkür etti. Külliyede her zaman gençleri görmek istediklerini belirtti.

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi”

Projenin amacı, çağın becerileriyle donanmış, bu beceriyi insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleriyle yaşantısını inşa etmiş, aklıselim, kalb-i selim, tarihiyle ve değerleriyle barışık bireyler yetişmesine katkı sunmak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.