Dolar 32,3265
Euro 34,8251
Altın 2.390,02
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

İki̇ Eli̇n Sesi̇ Vardan Amasrada Müzi̇k Zi̇yafeti̇

TEPEBAŞI BELEDİYESİ İKİ ELİN SESİ VAR ÇOCUK VE GENÇLİK SENFONİ ORKESTRASI, AMASRA BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ULUSLARARASI ŞEHİR FESTİVALİ’NDE SAHNE ALDI.

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, Amasra Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Şehir Festivali’nde sahne aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, Eskişehir’in yanı sıra ülke genelinde verdiği konserler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Orkestra son olarak Amasra Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Şehir Festivali çerçevesinde sahne aldı. Şefliğini Simay Pala’nın üstlendiği konserde orkestra, seslendirdiği eserler ile büyük beğeni topladı. Orkestra, Amasralılar ve festivale katılan misafirlerden tam not aldı. 46 öğrencinin sahne aldığı konserde Caravan, Chamambo, Çiçeklerin Valsi ve Kar Fırtınası isimli eserler seslendirildi.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır da İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Koordinatörü Kaan Kıran’a, Şef Simay Pala’ya, öğrenciler ve eğitmenlere, festivale renk kattıklarını belirterek teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.