Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Güvenlik görevlisi doktor kılığına girip ameliyat yaptı! Yaşlı kadın öldü

Güvenlik görevlisi doktor kılığına girip ameliyat yaptı! Yaşlı kadın öldü
2

Güvenlik görevlisi doktor kılığına girip ameliyat yaptı! Yaşlı kadın öldü… Pakistan’da hizmet veren Lahore’s Mayo hastanesinde kan donduran bir olay yaşandı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammed Waheed Butt, doktor kılığına girip 80 yaşındaki yaşlı kadını ameliyat etti. Güvenlik görevlisi tarafından ameliyat edilen kadın iki hafta sonra öldü.

Kurumsal Web Tasarım

Olayın duyulmasından sonra gözaltına alınan güvenlik görevlisi ifadesinde: Kadını ameliyat ettiği sırada yanında tecrübeli bir anestezi teknikeri olduğunu olduğunu dile getirdi. İsmi açıklanmayan bir hastane yetkilisi ise yaptığı açıklamada, hastanenin çok büyük olduğu vebu nedenle hastanede çalışan doktor ve diğer çalışanların neler yaptıklarını takip edemediklerini söyleyerek kendini savundu.

Hastaneden kovulmuş

Polis tarafından başlatılan incelemede, doktor kılığına girerek ameliyat yapan güvenlik görevlisinin birçok kez doktor kılığına girip evlere hasta muayene etmeye gittiği belirtildi. Hastane ise güvenlik görevlisinin iki sene önce bir hastayı gasp ettiği gerekçesi ile kovulduğunu bu nedenle hastane ile bir bağının olmadığını belirtti.

Ameliyattan sonra yaşlı kadın öldü

Ölen 80 yaşındaki kadının ailesi tarafınca yapılan açıklamada ise, evde kanama geçiren kadının hastaneye getirildiğini ve doktor kılığına girmiş güvenlik görevlisi tarafından ameliyat edilmesinin ardından öldüğü belirtildi. Yaşlı kadınının kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için otopsi devam ediyor. Polis tarafından gözaltına alınan güvenlik görevlisi Butt’ın ifadesi sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.