Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

En Pratik Kullanımıyla Lastikli Çarşaflar

En Pratik Kullanımıyla Lastikli Çarşaflar
2

Konforlu bir uyku geçirmek ve yataklarınızın kolayca temizlenip hijyeninin sağlanması için gereksinimiz olan lastikli çarşaf modelleri gerek sade gerekse de desenli seçenekleri ile göz dolduruyor. Çizgili, puantiyeli, desenli, çiçekli, ekoseli, geometrik ve çizgili gibi birçok desen ve tarza sahip lastikli çarşaflar sevimli karakterler veya masal kahramanlarını da içerebilir. Binlerce farklı motif içeren lastikli çarşaflar kolay yıkanıp değiştirilebildiği için de evlerin en pratik ürünlerindendir.

Kurumsal Web Tasarım

Son yıllarda artan farklı markaların farklı alternatifleri nedeniyle birçok kampanya ve indirim fırsatları ile satılan lastikli çarşaf modelleri her bütçeye hitap edecek çeşitlere sahiptir. Evime Renk sitesini ziyaret ederek birbirinden tarz lastikli çarşaf modellerini inceleyebilirsiniz.

Lastikli Çarşaflarla En Pratik Kullanım

Yatarken asla toplanmayan ve cilde rahatsızlık vermeyen lastikli çarşaflar en kaliteli uykuların kapısını açar. Konfor ve rahatlık için tasarlanmış bu çarşaflar yatağa sabitlendiği için hayatı büyük oranda kolaylaştırır. Asla kaymadıkları gibi estetik ve gergin yapıları sayesinde sağlıklı ve temiz bir kullanım olanağı tanıyor.

Konforun tadını çıkaracağınız lastikli çarşafları pamuklu, kaşmir, ipek, bambu, viskoz, keten, devetüyü, creaton ve mikrofiber olarak tercih edebilir ve rahat bir uykunun keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle çocukların rahat uyumalarına da destek olan lastikli çarşaf modelleri ile her mevsim yatak konforunu yaşayabilirsiniz.  Bunun için Evime Renk sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.evimerenk.com/kategori/lastikli-carsaf

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.