Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Niçin Baskı Beton Tercih Etmeliyiz?

Niçin Baskı Beton Tercih Etmeliyiz?
2

Baskı beton sistemleri son zamanların gelişmiş teknolojisini içeren betonlama sistemidir. Baskı beton özel olarak uygulanmış betonun üzerine yapılan bir desenlendirme ve renklendirme işlemidir. Bu renklendirme ve desenlendirme işlemi ile taşlar tek tek döşenmiş gibi görünmekte ve görsel olarak oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Özellikle kamusal alanlarda ve peyzaj işlerinde kullanılan bu teknik, son derece kullanışlı ve yaygındır. Özellikle baskı betonun dayanıklı ve oldukça kalıcı olması, derz arasında istenmeyen otlara yer verilmemesi ve pürüzlü yapısı nedeniyle kaymayı önlemesi sebebiyle oldukça tercih eder sistemlerden biridir.

Kurumsal Web Tasarım

Niçin Zemin Baskı Beton Tercih Etmeliyiz? 

Zemin baskı beton sistemi, özel olarak uygulanan betonun üzerinde oluşturulan renk ve desenlendirme sistemidir. Baskı beton sayesinde sanki taşlar tek tek döşenmiş gibi görülür. Biz özellikle antik ve geleneksel bir yapı oluşturan bu görüntü birçok peyzaj içinde bu betonun kullanılmasına sebep olmuştur. Baskı betonu uygulama süresi oldukça kısadır ve bu nedenle oldukça çok tercih ettiler. Her türlü deformasyona karşı oldukça dayanıklı olan bir zemin kaplama sistemidir. Renklerini kolay kolay kaybetmez ve zemini oldukça dayanıklı olduğu için kolay kolay aşınmaz.

Niçin Dezaktif Beton Tercih Etmeliyiz?

Dezaktif beton, özellikle içinde bulunan çakıl taşları sebebiyle oldukça dekoratif bir görüntüye sahip bir beton çeşididir. Dezaktif beton oldukça uygun fiyatlı olduğu için çok fazla tercih edilir. Bunun yanı sıra dezaktif beton kullanmanın birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan biri bu betonun uzun süre kalıcı olması ve güneş ışınlarından kolay kolay etkilenmemesidir. Dezaktif beton bu özelliği sayesinde oldukça sık tercih edilen betonlar arasında yerini almıştır. Asc Yapı Baskı Beton sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.