Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Şişme Yelek Kadın

<strong>Şişme Yelek Kadın</strong>
2

Şişme mont ve yelekler kadınların dolabında mutlaka bulunan modellerdir. Bu modeller arasında şişme yelek kadınmodellerindeki farklı tarz ve farklı renk seçenekleri kadınların bu kıyafetleri istedikleri şekilde kombinlemesi için uygun olmaktadır.  Bu modeller tüm yıl boyunca giyilebilen çok yönlü bir dış giyim parçasıdır. Her gardırobun temel parçalarından biri olan şişme kadın ceketi, kot pantolon ve tişört veya elbise ve topuklu ayakkabılarla kombinlenebilir.

Kurumsal Web Tasarım

Şişme kadın yelekler çok farklı kombinler yapılarak kullanılabilir. Bu modellerde şişme yeleğin içindeki tüylü kısım aynı zamanda nefes alabilir ve havanın içinden kolayca geçmesine izin vererek çeşitli spor aktiviteleri için de idealdir. Kadınların şişme yelekler, soğuk aylarda açık hava etkinlikleri için harika bir seçenektir. Minimum ağırlık ve hacim ile maksimum sıcaklık sağlarlar. Yürüyüş yaparken gün içerisinde yapacağınız tüm aktivitelerde bu modelleri kullanabilirsiniz.

Şişme Yelek Kadın İçin Özel Model

Soğuk havalarda sizi sıcak tutacak bir kıyafet arıyorsanız, o zaman şişme yelek kadın modelleri tam size göre. Bu modelleri inceleyerek satın almak için https://www.damlabutik.com.tr/kadin-sisme-yelek sayfası sizleri bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.