Dolar 32,4251
Euro 34,6213
Altın 2.385,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 15°C

General Asım Gündüz, Emeti̇n Cadde Ve Sokaklarında

GENERAL ASIM GÜNDÜZ, EMET’İN CADDE VE SOKAKLARINDA

Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği Tiyatro ekibi 3 Eylül Gazi Emet’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılında ilçenin cadde ve sokaklarında yürüdüler.

Kurumsal Web Tasarım

Başta Kütahyalı Orgeneral Asım Gündüz olmak üzere milli mücadele döneminin kahramanlarını temsili olarak canlandıran ekip davul zurna eşliğinde sokak ve caddelerde yürüyerek Emet halkının kurtuluş gününü kutladı.

Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği Başkanı Nevzat Çoban, Milli mücadele yıllarında direnişi ve zaferleri ile bölgede örnek olmuş, kahramanlıkları Genelkurmay Harp Dairesi resmi yayınlarında yer almış Emet ilçesinde kurtuluş gününü kutlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek,” Dernek üyemiz ve tiyatro ekibimizle bugün Gazi Emet’imizin sokaklarında halkımızın kurtuluş gününü kutladık. Milli mücadelenin sembol isimlerinin ve dönemin askeri elbiseleri ile mahalle mahalle, sokak sokak dolaştık. Halkımızın ilgi ve alkışlarla karşılık vermesi bizleri memnun etti. Bu vesile ile tekrar tüm Gazi Emet halkımızın kurtuluş gününü kutluyoruz “dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.